Uvjeti korištenja bloga www.zdrave-navike.com

OPĆI UVJETI

www.zdrave-navike.com je blog čija je svrha zainteresiranim posjetiteljima prenijeti informacije i znanje o zdravoj prehrani, zdravim životnim navikama, životu u skladu s prirodom, prirodnim proizvodima za čišćenje u kućanstvu, aromaterapiji i slično. 

Podaci i informacije na blogu čitateljima su na raspolaganju pod uvjetima koji su navedeni u nastavku. Pristupom blogu, posjetioci potvrđuju da su s ovim uvjetima upoznati i da se s njima slažu. Ako ne prihvaćate pravila korištena, nemojte koristiti blog.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA

Sve informacije na blogu informativne su prirode. Informacije i podaci na blogu mogu se promijeniti bez prethodnih obavijesti. Zadržavam pravo izmjene, privremenog ili trajnog ukidanja sadržaja, bez prethodne najave. Upotreba bloga je na vlastitu odgovornost. Autorica bloga ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja može proizaći iz korištenja. Informacije na www.zdrave-navike.com, moje su mišljenje i ne mogu zamijeniti mišljenje ili terapiju vašeg liječnika. Informativnog su karaktera, da nadopune znanje o zdravoj prehrani i zdravim životnim navikama i time pojasne vezu između prehrane i zdravlja. Savjete preuzimate na vlastitu odgovornost.
Sadržaj bloga je informativne prirode i autorica ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i potpunost informacija ili za bilo kakvu štetu koja bi korisniku mogla nastati kao posljedica upotrebe. Blog može sadržavati linkove na druge blogove ili internetske stranice - za čiji sadržaj i točnost ne preuzimam nikakvu odgovornost.

PRIVATNOST (ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA)

Osobni podaci korisnika bloga kao što su ime, prezime, adresa e-pošte, mogu se sakupljati, ali samo u slučaju da korisnik to sam želi - u svrhu dobivanja besplatnog sadržaja, postavljanja pitanja, preuzimanja elektronskog sadržaja. Osobnim podacima korisnika posvećena je velika pažnja i bit će zaštićeni.

AUTORSKA PRAVA I OPSEG UPOTREBE PODATAKA

Blog polaže autorska prava na sav autorski sadržaj - slike, tekstovi, članci, video - vlasništvo su autorice bloga. Neke (najčešće naslovne) slike mogu biti preuzete s pixabay.com, ili editirane pomoću: canva.com, picmonkey.com. Sadržaj (informacije i podatke) s bloga, posjetitelj može koristiti za osobnu upotrebu i svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja bez dozvole vlasnika smatra se kršenjem pravila bloga. 
Pogotovo je zabranjena upotreba slika, tekstova, videa (svog sadržaja na blogu) u komercijalne svrhe.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima bloga nije dozvoljeno:
– objavljivanje, slanje i razmjena uvredljivog, prijetećeg, vulgarnog, rasističkog, šovinističkog sadržaja ili sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
– lažno predstavljanje (predstavljanje u ime druge osobe)
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja bloga
 
www.zdrave-navike.com