Ako pratite Zdrave navike neko vrijeme (pogotovo na Instagramu: Zdrave navike) znate da volim voće i da moram izabrati jedno najdraže ne znam koji bi bio moj odgovor. Volim više manje sve, ali mango se nalazi u top 3 najdraža definitivno.

Pronaći dobar mango zna biti kao dobiti na lutriji. Često izvana izgleda odličan, a kad ga ogulite - iznutra je sav crn. Primijetila sam da čim malo malo baca na maslinasto zelenu boju, dobre su šanse da je crn iznutra. S vremenom mi je dosadilo bacati mango, ali i novac, pa sada sačuvam račun kad kupim i ako ne bude dobar spremim u vrećicu i odnesem u trgovinu u kojoj sam kupila. Pitala sam prodavačice ako se može vratiti, rekle su da može uz račun i još mi se nije dogodilo da su odbili uzeti natrag i vratiti novac.

Ove godine imamo sreće i pronalazimo često dobre, na meniju su nam skoro svaki dan i zato sam ih se nagulila :) Otkrila sam kako mi je najbrže i najjednostavnije oguliti i narezati mango, pa želim podijeliti s vama i nadam se da će vam pomoći. 

VIDEO » KAKO OGULITI MANGO